Intro:

‘’….Bijzonder is voor ons heel gewoon…’’

Laat je verrassen door de kleurrijke en unieke bloemen in onze winkel. Wat je bij ons ziet, zie je nergens anders! Biologisch waar mogelijk. Daar zijn we supertrots op. Met een grenzeloos enthousiasme en pure passie zijn we met ons vak, bloemen en interieur bezig. Wij zijn altijd op zoek naar speciale bloemen van uitzonderlijke kwaliteit.

Rouwbloemwerk:

‘’.. Op een dag van afscheid geven bloemen troost..’’

Afscheid nemen van iemand die geliefd was, is zwaar. Dat beseffen wij ons heel goed. Bloemen kunnen de pijn wellicht een beetje verzachten en maken de plechtigheid mooier. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van rouwboeketten, kransen en rouwstukken. En met onze bijzondere bloemencollectie, maken we met heel veel liefde iets speciaals. Bloemen maken de fotoreportage compleet en dragen bij aan een dierbare herinnering. We werken graag met natuurlijke materialen, deze zijn tevens ook zeer geschikt voor natuurbegrafenissen of op de natuurbegraafplaats.

Wij delen onze ideeën graag met je, maar je kunt ook in alle rust ons boek met de door ons gemaakte werken doorbladeren. Een mooi lint maakt het bloemstuk af en omdat wij zelf een lintdrukmachine hebben, is elke tekst mogelijk. Uiteraard zorgen we ervoor dat alles op de dag van de uitvaart in orde is en we kunnen dan altijd nog dingen aanpassen als je dat wenst. Wij zijn erg flexibel en onze service gaat ver, dus vertel ons wat je wensen zijn en wij vullen de rest in.

Bruidswerk:

‘’..De mooiste bloemen van je leven..’’

Bloemen kleuren die ene speciale dag waarin jullie de hoofdrol spelen. Wij zorgen ervoor dat bloemen een onvergetelijke en glansrijke rol vervullen. Onze ideeën zijn altijd origineel en we doen met liefde een stapje extra om ervoor te zorgen dat het bruidswerk uniek is en helemaal bij jullie past. Het bruidsboeket, de corsages, maar ook de kerk en feestruimte toveren we om tot een bijzonder decor. Ingetogen stijlvol of fantastisch kleurrijk, het kan allemaal. Wij helpen je graag verder met inspiratie in onze winkel en een boek met vol voorbeelden.

Planten:

‘’..Tussen het groen..’’

Planten geven je het buitengevoel in huis, winkel of kantoor. Naast dat planten de boel natuurlijk gezellig aankleden, zijn ze ook goed voor de kwaliteit van de lucht. Net als onze bloemen zijn ook onze planten alles behalve alledaags. We pakken graag groots en bijzonder uit in het groen. We krijgen bijna wekelijks nieuwe planten binnen, of ze nou groot van formaat zijn of juist klein, bloeiend of niet. Voor iedereen is er wel wat te vinden.

Businessbloemist:

‘’..Zorgeloos verse bloemen..’’

Uw bedrijf is een goed geoliede machine. Het zijn vaak de details die als eerste opvallen. Het zijn de ambiance, de uitstraling, de ontvangst, een goed kopje koffie enz. die het verschil maken. Mooie bloemen en planten horen daar gewoon bij! Wij denken graag met u mee. Misschien sluit u graag een bloemenabonnement af, zodat u periodiek een mooie creatie in uw pand heeft staan? Ook voor de verjaardagen en jubilea van medewerkers bent u bij ons aan het juiste adres. U ontvangt de factuur per mail aan de hand van de afspraken die we met u maken. Infomeer gerust naar de mogelijkheden.

Zijdebloemen:

‘’..Flowers for life..’’

In onze winkel vind je een grote selectie zijdebloemen én planten. We werken samen met de hoogwaardige kwaliteit van het merk Silk-ka. Ook als je jouw eigen pot, vaas of schaal wil laten opmaken, ben je bij ons aan het juiste adres. De keuze is enorm. Een zijden bloemstuk wordt met zorg voor jou in elkaar gezet en bezorgd waar jij maar wilt. Wil je wat aanpassen aan onderstaande stukken of heb je speciale wensen? Kom dan gezellig langs in de winkel.

Bloemenabonnement:

‘’..Leuk om cadeau te geven, of te krijgen..’’

Vind je het ook zo lastig om een passend cadeau te vinden voor je ouders, schoonouders, opa en oma of de oppas van je kinderen! Een bloemenabonnement is een mooi idee! Wat houdt het precies in? Elke week, om de week of eens per maand leveren we bij de ontvanger een mooi boeket af op een passende vaas. Dit is een leenvaas, wat betekent dat wij deze vaas telkens omwisselen. Dus geen zorgen meer of de juiste vaas voorhanden is. De ontvanger hoeft alleen nog maar het boeket een mooi plekje in huis te geven. En wat is er leuker dan elke keer weer verrast te worden met een boeket bloemen van het seizoen?!

Workshops:

‘’..Creatief aan de slag in een inspirerende omgeving..’’

Vanaf de basis een bloemwerk creëren klinkt lastig, maar dat hoeft het niet te zijn als u de juiste kneepjes van het vak leert. Afhankelijk van het seizoen maken we een bloemstuk onder begeleiding van onze eigen bindsters. Dit vindt plaats in ons eigen kunstgalerie, waardoor je extra wordt geïnspireerd door de omgeving. We werken met diverse materialen, ondergronden, accessoires (die allemaal bij de prijs zijn inbegrepen). De bloemen komen uiteraard vers van de veiling. Kortom: jullie gaan zeker met een mooi eindresultaat naar huis!